About

Pikido is een bedrijf van Marius Versteegen in Utrecht, Nederland. Het is gespecialiseerd in high-end software en hardware.
Hardware wordt vooralsnog grotendeels ambachtelijk en met liefde gemaakt - made in Holland.

Waarom Pikido?

Klantbeleving en kwaliteit

Klantbeleving en kwaliteit staan bij Pikido voorop. Onze klanten mogen onze producten een volle maand uitproberen. Verder geven we 2 jaar garantie op onze producten.

Hier is meer te vinden over ons garantie en retourbeleid.

Hier is ons contactformulier te vinden.

's Werelds beste producten

Bij Pikido maken we alleen producten die uniek en ongeevenaard zijn. Een paar voorbeelden:

Waarom een Pikido voetmuis de voorkeur heeft boven een een met de hand bediende ergnomische muis
Of je nu tekenpads, touchpads, penclicks, vertical mouse, handshoe mouse, trackball of wat dan ook gebruikt, het probleem is in meer of mindere mate hetzelfde. Bij het precies positioneren van de cursor verkramp je altijd wat, hetgeen je absoluut niet wilt als je een muisarm wilt voorkomen of ervan wilt herstellen.

Waarom een Pikido voetmuis de voorkeur heeft boven andere voetmuizen
Andere voetmuizen die op dit moment op de markt zijn hebben ofwel last van stictie, ofwel last van andere onnauwkeurigheden.
Over stictie: Stictie is het natuurkundige verschijnsel dat als je iets wilt verschuiven, of een mechanisme in beweging wilt brengen, dat je om in beweging te komen een grotere weerstand voelt dan meteen erna. Door de unieke opbouw hebben Pikido voetmuizen daar geen last van, en zijn ze sneller en preciezer te positioneren.
Ook onnauwkeurigheden door oneffenheidjes in de vloer, zoals bij rollende voetmuizen, daar heeft de Pikido voetmuis evenmin last van.
Waarom een Pikido Keyboard Extensie de voorkeur heeft boven andere keyboard extensies
Een mens besteed een groot deel van zijn tijd met surfen op internet. Als enige biedt een Keyboard Extensie van Pikido zowel een scrollwiel als een Back en een Forward navigatiebutton.

Waarom Pikido voetmuisknoppen de voorkeur hebben boven andere voetmuisknoppen
Pikido voetmuisknoppen kunnen worden bediend zonder de voet te verplaatsen. Alleen een kanteling volstaat.