Garantie en Retourbeleid

2 Jaar garantie op fabricagefouten

Mocht een Pikido product binnen 2 jaar defect raken door een fabricagefout, dan wordt het indien mogelijk, kosteloos gerepareerd of vervangen. Mocht dat om een of andere reden niet mogelijk zijn, dan wordt het aankoopbedrag gerestitueerd. De factuur is het garantiebewijs.

Een maand op proef

Wij vinden het belangrijk dat u ruimschoots de gelegenheid krijgt om een product uit te proberen. Mocht een Pikido product om een of andere reden niet bevallen dan kan het binnen een maand na ontvangst worden geretourneerd. Het aankoopbedrag wordt dan gerestitueerd.

Staat van het product bij retournering

Bovenstaande restitutie geldt mits het product in vergelijkbare staat wordt ontvangen als waar het in verkeerde bij aankoop / als er netjes met het product omgegaan is. Eventuele gebruikskrasjes op het voetenvlak of onderzijde van een Pikido voetmuis vormen geen probleem. Vlekken op de stof (koffie, slagroomtaart, etc) wel.

Hoe retourneren

Vul in het formulier op Contact uw retour-aanvraag in. Vermeld om welk product het gaat en wat de bedoeling is. U ontvangt niet lang daarna de retour-instructies voor uw product.

Kosten van een retourzending (aangetekend, en inclusief goede beschermende verpakking) zijn voor eigen rekening (tip: hergebruik de verpakking waarin u het product ontving).